background

DRUID začal žít společenským životem

Dokonáno jest. Centrum DRUID je životaschopné a začaly první akce. Rekonstrukce trvala postupně jeden rok. Obchod na Vinohradech jsem zavřel 16. prosince minulého roku a postupně se ze sklepa a bývalé hospody podařilo  postavit víceúčelové zařízení s několika funkčními celky. Jedním celkem je obchůdek, kde je možné přímo zakoupit a nebo vydat celý sortiment e-shopu symed.cz.

Obchůdek slouží i jako naše firemní prodejna, neboť v prostoru Centra Druid je výroba původních lékařských přístrojů firmy Symed a jejich servis.

Dále je zde místnost poradny alternativní medicíny pro lidi

 

 

 

a oddělený prostor pro totéž u zvířat, tedy alternativní poradnu pro psy a kočky.

 

 

Dalším velkým prostorem je Saloon U tří podkov. Ten je interiérově zařízen, jako westernový klub , vzhledově situovaný do doby kolem roku 1860. Tato místnost může sloužit k různým společenským setkáním, jako koncertní a výstavní sál a galerie, ale dá se v něm dá i cvičit, meditovat a pořádat kurzy různého zaměření. Je tam instalováno promítací zařízení na fotografické a video projekce a gramofon na přehrávání bakelitových desek se 78 otáčkami a moderní gramofon pro vinylové desky.

Tady je pár obrázků jedné z akcí, kdy jsme si ověřovali funkčnost a využitelnost Saloonu. Parta kamarádů si pronajala soukromý klub na setkání, kde si  promítala fotografie a videa z dovolené na táboře ALTU, jenž každoročně pořádají.

 

 

 

 

 

 

 


Prostředí westernového klubu U Tří podkov, je na takováto setkání připravené a vybavené. Vejde se do něj pohodlně 45 až 50 osob. Podle vyjádření dosavadních návštěvníků je to prostředí domácké a intimní s příjemnou a milou atmosférou.

 

 

Tak hodnotí klub návštěvníci dosavadních testovacích akcí a též dvou večerů Kovbojského bijáčku, který jsme zařadili na každou první středu v měsíci, tedy středu kdy v poledne houkají sirény.

Z pípy v Saloonu teče skvělá kácovská 11° Hubertus a vaří se kovbojská tradiční káva a káva asijských destinací.

Klub je připraven i pro vás a vaše klienty a přátele. Jste zváni a vítáni.

Oficiální vernisáž prostoru je v pátek 13.12. v 18 hodin.

This entry was posted in Články, Duchovno, Lidé, Šamanismus. Bookmark the permalink.

Napsat komentář