background

Jak zhubnout? – Teď je nejvhodnější čas, kdy začít.

Zhubla jsem 36 kg za měsíc. To mi řekla pacientka po prvním sezení. Milé dámy, tak tohle jsem opravdu zažil. Po první akupunktuře  klientka zhubla opravdu neuvěřitelných 36 kg za měsíc. Samozřejmě to není ta krásná slečna na obrázku a ani to není dobře.

Současně ale musím říci, že se svými 162 cm měla 159 kg, když se mi prvně objevila v poradně. Tenkrát se mi na ní chodila dívat celá klinika a sledovali její další vývoj.

Takovýto úbytek na váze není jen výjimečný, ale i nezdravý. Ideální je tak do dvou kilogramů za týden. Tím se dnes po letitých zkušenostech  řídím při ovlivnění hmotnosti mých současných klientek. Má-li být výsledek trvalý a nemá-li působit zdravotní potíže, musí být úbytek váhy pozvolný. Stačí pak akupunktura a nějaké ty byliny a  výsledek se rychle dostaví.

Pokud máte úmysl zredukovat svojí tělesnou hmotnost a ovlivnit své tělesné proporce, neváhejte nás navštívit a bezplatně se informovat na možnosti, které nabízíme.

Najdete nás v Centru DRUID, Davídkova 24 v Praze 8, kousek od nemocnice Bulovka.

Objednávky na telefonu 603 245 118

nebo mail symed@symed.cz

 

Blíží se Vánocea  konec roku, který bývá často plný předsevzetí a novoroční přání. Lehko se to řekne ale hůře se to udělá. Proč to je obtížné, má několik důvodů.

Prvním důvodem je zaběhaný životní styl, který nejsme ochotni změnit. Druhým důvodem bývají zdravotní příčiny, které vedou ke vzniku obezity a třetím je naše genetická výbava. K tomu musíme přičíst i nezdravý životní stres a nesprávné životní a pracovní návyky. Často bývá nadváha kombinací více faktorů. Na řešení takového problému je novoroční předsevzetí „Chci zhubnout“ krátké a většinou je třeba hledat pomoc zvenčí. Bývá ale tím správným přáním, které vede ke kýženému výsledku.

Naše poradna alternativní medicíny nabízí řešení, které má vynikající úspěchy. Opírá se o systémové celostní vyšetření, které napomůže odhalit případné zdravotní důvody obezity a podle něj se dále postupuje.

Základem systémového řešení je akupunktura, která sníží pocit hladu a zvýší klidový metabolizmus. Pomůže i k selektivnímu výběru míst na těle, která chce klientka především zhubnout. Tím myslím například boky, stehna, pas atd. Na akupunkturu klientka dochází opakovaně podle stupně nadváhy jednou týdně až jednou za čtrnáct dní.

Druhým pomocníkem jsou bylinné čaje. Pomocí nich snížíme potřebu a chuť na konzumaci sladkostí. Bylinné čaje také napomohou k lepšímu odbourávání tuků a čištění organizmu. Pijí se denně.

Třetím pomocníkem je snížení celkové odezvy na stres v pracovním procesu a denním životě. Toho také dosahujeme čistě bylinnou léčbou.

Nabízíme i speciální masáže a zábaly, které ovlivní hlavně podkožní vrstvu tuku, zvětší lymfatický odtok a vedou k celkovému zklidnění a navození pocitu pohody a duševní rovnováhy. Masáže mohou být doplněny a nebo nahrazeny použitím unikátního systému softlight, kdy se na podkožní vrstvy působí barevným světlem.

Nesmíme zapomínat, že pro snížení nadváhy vždy platí, že výdej musí převažovat nad příjmem. Bez toho to prostě nejde. Z toho důvodu je nezbytné přijmout i některá dietní opatření, ale ne mučivé diety či hodiny propocené v posilovně.

Námi nabízený systémový přístup vede k snížení nadváhy cca o jeden až tři kilogramy za týden, nemá nepříjemný jojo efekt a nemá vedlejší zdravotní komplikace. Navíc při něm se souběžně navodí pocit klidu a pohody a přímo se redukuje případná celulitida a formuje se postava.

Pokud vás to zaujalo, tak už jen zopakuji možnost objednání a že další informace získáte na telefonu 603245117, který je kontaktním telefonem Centra DRUID, Davídkova 24, Praha 8.

 

This entry was posted in Články, Lidé. Bookmark the permalink.

Napsat komentář