background

Pozůstatky po proběhlé infekci covid 19

Obrací se na mě řada pacientů s potížemi, které přetrvávají po prodělané infekci covidem. Ponejvíce to je přetrvácející ztráta čichu a nebo změněné čichové vnímání (čichové halucinace), kdy nemocní mají pocit, že cítí něco jiného, než je v jejich okolí. Druhou významnou skupinou jsou pacienti trpící nespavostí.

Pro obě tyto skupiny mám dobrou zprávu. V mnoha případech jde potíže většinou zcela odstranit. U pacientů obou nskupin vždy nejprve ve vstupním pohovoru probereme průběh potíží a jejich dopad do života nemocných. Dále provedeme vyšetření EAV a podle něj nastolíme rovnováhu jednotlivých orgánů a jimi řízených orgánových řetězců. Podle SYMEDterapy této rovnováhy docilujeme hlavně použitím bylinných extraktů z celých živých rostlin. Dále navrhneme akupunkturní kúru speciálně pro konkrétního nemocného a podle vstupního pohovoru doporučímě homeopatickou konstituci a symptomatické homeopatikum v závislosti na průběhu potíží.

Tento postup má tu výhodu, že je cílen na konkrátního nemocného a respektuje jeho osobnost a psychosomatický profil. Z proběhlých infekcí covidu a zpovědí pacientů je jisté, že infekce každého ovlivňuje jinak a proto na odstranění potíží neexistuje jednotný postup.

Výsledky této metody jsou velmi slibné a vedou k vyléčení většinou do tří týdnů.

This entry was posted in Články, Lidé. Bookmark the permalink.

Napsat komentář